Vyberte stranu

Kráľovská chuť burgrov už aj s Callio kartou

Burger King už aj na www.dones.to! Jeden z najznámejších fastfoodov vo svete vám určite predstavovať nijako špeciálne netreba. Okrem legendárneho Whooperu môžete vyskúšať aj jeho rastlinnú verziu, alebo limitovanú ponuku Spicy Nuggets, ktoré nájdete len na DONES.TO.

Nechce sa vám variť? Nevadí. Zhrešiť môžete aj počas lockdownu, kedy sú gastro prevádzky zatvorené. Stačí si vytvoriť objednávku, vybrať si dobrý film a zabudnúť na všetky starosti. Jedlo z Burger Kingu vám prinesieme priamo ku vám domov aj po 20. hodine v Bratislave a Košiciach, kedy svoje domovy opustiť nemôžete. A to aj cez víkendy 😉

Odkiaľ prišiel?

Gurmáni po celom svete poznajú Burger King už od roku 1954, kedy bola otvorená prvá reštaurácia v Miami na Floride v USA. V súčasnosti ide o druhý najväčší reťazec rýchleho občerstvenia na svete, ktorý ponúka hamburgery. Odhaduje sa, že počas dňa navštívi prevádzky Burger King viac než 11 miliónov zákazníkov. Zaujímavosťou je, že v Austrálii spoločnosť funguje pod názvom Hungry Jack’s.

Kráľovská chuť

Burger King ponúka 100 % hovädzie mäso a garantuje použitie vysoko kvalitných, čerstvých a chutných ingrediencií. Napokon aj samotný slogan TASTE IS KING (Chuť je kráľ) hovorí za všetko.

Najznámejším produktom Burger Kingu je už dlhé roky legendárny WHOPPER® so 100 % na ohni grilovaným hovädzím mäsom, šťavnatými paradajkami, čerstvým ľadovým šalátom, majonézou, uhorkami a kolieskami cibule. Táto stálica je v ponuke Burger Kingu už od roku 1957 a dnes si ju môžu vychutnať aj tí, ktorí proti mäsu rebelujú. Rastlinný Rebel Whopper je aj v ponuke slovenského Burger Kingu. Jeho zloženie je pritom úplne identické, ako v prípade ikonického Whooperu, no hovädzie mäso nahrádza jeho rastlinná verzia.

Ak si chcete home office, či cestu do práce spríjemniť niečím rýchlym, môžete si objednať Onion Rings, Chicken Nuggets alebo Chilli Cheese Hranolky. V ponuke na DONES.TO nájdete aj novinku v podobe Spicy Nuggets. Exkluzívne iba na DONES.TO môžete využiť špeciálnu ponuku 1+1, ktorá platí na Big King, Long Chicken Cheese, Kurací Pocket Wrap a Stredné hranolky. V ponuke nechýba ani Detské Menu pre tých najmenších, ktoré si vaše ratolesti môžu vychutnať s Chicken burgerom, Cheeseburgerom, Hamburgerom alebo s King Nuggets.

Bratislave aj Košiciach vám chutný obed či kvalitnú večeru z Burger Kingu doručíme priamo pred dvere. Všetky spomínané dobroty si môžete objednať cez donáškovú službu DONES.TO. Pri platbe za objednávku môžete využiť okrem bežných platobných kariet aj svoju Callio kartu.

Ak chcete mať informácie o aktuálnych zľavách a novinkách v ponuke DONES.TO, stačí sledovať našu stránku www.dones.to alebo náš Facebook či Instagram.